HSC
Onsdags-grillen
Onsdags-grillen - 2018

D. 9. maj 2018, kl. 1100 åbner Onsdags-grillen.

I onsdags tog vi en vemodig afsked med Seniorklubbens traditionsrige onsdags kaffe-arrangement. Det gjorde vi - traditionen tro - med en god gang gule ærter. Arrangementet er en af HSC´s rigtig gode og sociale aktiviteter henover vinterhalvåret.

Vi synes der blev taget rigtig godt imod vores idé med at starte grillen sidste sommer, så vi har mod på at prøve igen i år.

Derfor starter vi Onsdags-grillen, igen onsdag d. 9. maj 2018, kl. 1100.

Der er ved Onsdags-grillen at ….

• vi bytter de gode historier ude fra verdenshavene.
  • vi udveksler erfaringer med klubbens øvrige medlemmer.
  • vi får gode råd om dette og hint, samt laver aftaler om en hjælpende hånd til en opgave der skal løses.

Priser.

På baggrund af godt købmandskab og gode stabile leverandører, starter vi op med samme priser som sidste år.

Kan du ikke huske prisen ….. så kom forbi og bliv overbevist på onsdag.

Det tilbyder vi.

Vi indkøber forskellige grill-pølser og brød til en start. Viser der sig et behov for at udvide sortimentet, så er vi åbne for det. Det skal dog være noget der er praktisk og økonomisk forsvarligt at sætte på menukortet.

Da der ikke er opvaskemaskine og lignende luksusudstyr til vor rådighed, vil serveringen forgå på engangsservice.

Hvor finder du os ?

Onsdags-grillen startes op under halvtaget mellem Kabyssen og Depotrummet.

Halvtaget ved Kabyssen

Planen er, at vi starter Onsdags-grillen hver onsdag i sommerhalvåret - undtaget juli måned.

Vi glæder os til at se jer - de unge og de lidt ældre - alle er velkomne på onsdagene i sommerhalvåret.

De bedste sejlerhilsener og på gensyn ved Onsdags-grillen.

Heine og Benny

Meddelelser i 2018.

Arkivfoto 2017 - Halvtaget ved Kabyssen

Meddelelser

Meddelelse 4. maj 2018.

Meddelelse 46. august 2017

Onsdags-grillen, tændes igen onsdag d. 9. maj 2018, kl. 1100.

Der er ved Onsdags-grillen at ….

• vi bytter de gode historier ude fra verdenshavene.
  • vi udveksler erfaringer med klubbens øvrige medlemmer.

De bedste sejlerhilsener og på gensyn ved Onsdags-grillen.

Heine og Benny