Gæstesejlere
Gæstesejlere bydes velkommen i HSC.

Kære gæstesejler

Kære gæstesejler Liebe Segler Dear Sailors

DK

GE

UK

Kære sejler

Vi byder alle gæstesejlere hjertelig velkommen til Haderslev Sejl-Club (HSC) - det røde klubhus lige efter X-Yachts på sydsiden af havnen.

Selv om Haderslev fjord er lang er den også en af de smukkeste fjorde i Danmark !

Liggepladserne i HSC er mærket med max. bredde,  så du har mulighed for at finde den rigtige plads i første forsøg.

De elektriske installationer på broerne er nyrenoverede og nyindrettede grill-pladser gør det muligt at nyde de herlige sommeraftener, når  vejret er til det.

I den østlige ende af klubhuset finder du toiletter og baderum. Uanset ankomsttidspunkt kan man gratis bruge faciliteterne. Dørkoden er trykt på kvitteringen for havnepenge.

I 2014 er opstillet en automat til betaling af havnepenge med betalingskort. Automaten befinder sig ligeledes i den østlige ende af klubhuset. Du kan også betale med kontanter ved hjælp af "kuvertsystemet"  - som befinder sig sammesteds.

Havnemester eller hans stedfortræder kommer hver eftermiddag forbi og vil være behjælpelig med, hvad du måtte have behov for.

Kodenøgle til gratis HOTSPOT udleveres ligeledes af havnemesteren.

Du skal være hjertelig velkommen i Haderslev Sejl-Club  HSC !

Havnetakster 2017:

Pr. dag