Arkivet

Stedet hvor man finder spændende

oplevelser og gode minder.

Velkommen til Haderslev Sejl-Clubs arkiv.

Her kan du en kold og blæsende vinteraften gå på opdagelse og genopleve herlige stunder og tragiske hændelser, som på den ene eller anden måde er dokumenteret med billeder, film eller beskrivelser.

Træk bare skufferne ud!
Rigtig god fornøjelse.

HVORDAN FINDER JEG SÅ DE FORSKELLIGE HÆNDELSER?
Vejledning 1 - 4.
1.

Ikke alle ved at man kan søge masser af information under vort menupunkt "LINKS"
hvor vi samler information fra vore naboklubber, generel informationssider samt køb og salg siderne.

Det er egentligt meget interessant at vide hvad der foregår i vore naboklubber bl.a. hvad de har af forskellige tilbud til medlemmerne i løbet af sæsonen.

Under generel information ligger der informationer om interesseorganisationer såsom dansk sejlunion, duelighedsbevis, Halk skydeterræn o. s. v. og som det sidste skud har farvandsvæsenet meldt sig på banen med en hjemmeside som rummer masser af fin information.

Skal du sælge eller købe båd går du blot ind på www.udkik.dk eller den internationale portal www.scanboat.com.

Haderslevs Sejl-Clubs egne søgemuligheder finder du på forsiden under søgefunktion.
Her kan du søge på på alle sider på navne, datoer og  begivenheder m.v., kun din fantasi stopper søgningen.

Savner du noget, eller har du noget at tilføje, kontakt vores webmaster@haderslevsejlclub.dk.

Du skal være så VELKOMMEN.

2.

Man kan søge på bestemte ord, situationer eller hændelser ved at bruge søgefeltet.

3.

Man kan gå ind på infosiderne for de forskellige årstal i toppen af siden og scroll igennem meddelelserne.

Herfra kan du gå ind på den aktuelle side ved at trykke på linket i sætningen.

Skulle linket ikke virke, så prøv at "HØJRE-KLIKKE" på linket og trykke på "Ny fane" eller "nyt vindue".

4.

Man kan bruge GOOGLE og søge på Haderslev Sejl-Club og her se hvad der dukker op af spændende ting.